logo
XPress Banner

xPress е cashless платежен систем кој го олеснува и забрзува процесот на плаќање, дизајниран на начин кој овозможува брзи и практични трансакции за пијалоци и храна на фестивали, концерти и различни настани.

Онлајн надополнување

  1. Земи ја својата бесплатна Xpress картичка на влез на фестивалот.
  2. Скенирај го кодот кој се наоѓа на картичката за да надополниш средства онлајн.
  3. Внеси го бројот кој се наоѓа на твојата Xpress картичка, сумата која сакаш да ја надополниш и деталите од твојата платежна картичка.
  4. Уживај во изборот на пијалоци и храна на фестивалот!

Надополнување на локација

  1. Земи ја својата бесплатна Xpress картичка на влезот на фестивалот.
  2. Надополни средства на некое од обележаните "top-up" локации.
  3. Надополнувањето на средства може да се изведе во готовина или со платежна картичка.
  4. Користи ја Xpress картичката за плаќање на пијалоци и храна на фестивалот.
XPress Card