logo

За Нас

TicketX е нов и современ тикетинг систем кој овозможува лесно и брзо набавување на е-билети за најголемите културни, музички и спортски настани на Балканот. TicketX е единствен систем во Македонија кој овозможува и задоволува услуги од светски размери и стандарди.

Освен е-билетите, секако дека TicketX овозможува билети и за сите оние кои сакаат физички билети и истите може да ги набават во широкиот избор на продажни места на територијата на цела држава. Погледнете ги нашите продажни места тука.

TicketX освен продажба на билети, професионално извршува и целосен евент менаџмент.

TicketX ентузијастички се стреми кон се подобра услуга за своите потрошувачи, развој на системот, манифестирање на сите новитети во оваа област и пружање квалитет на услугите кој што потрошувачите во овој регион не го добиле досега.

Освен ВЕБ опцијата, TicketX има и своја мобилна апликација која може да ја инсталирате на вашиот мобилен телефон преку Appstore или Playstore. Наша препорака е да ја инсталирате со цел поефикасно извршување на нарачки. Оваа апликација е нов, уникатен и напреден концепт подготвен од наша страна за нашите потрошувачи да го имаат најдоброто искуство со купување на онлајн билети за најголемите настани на Балканот.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Сите ваши прашања во врска со TicketX поставете ги преку оваа контакт форма или со повик на број +389 76 377 633