logo

ВО СЛАВА НА ЗАФИР ХАЏИМАНОВ - 17.12.2023

нед, 17 дек 2023 20:00, Македонска Филхармонија

ГАЛИЈА - 16.12.2023

саб, 16 дек 2023 20:00, Македонска Филхармонија

ВО СЛАВА НА ЗАФИР ХАЏИМАНОВ - 17.12.2023

нед, 17 дек 2023 20:00, Македонска Филхармонија

ГАЛИЈА - 16.12.2023

саб, 16 дек 2023 20:00, Македонска Филхармонија

Концерти

БАЈАГА & ИНСТРУКТОРИ - 09.12.2023

СЦ Јане Сандански
саб, 9 дек 2023 20:00

ГАЛИЈА - 15.12.2023

Македонска Филхармонија
пет, 15 дек 2023 20:00

ГАЛИЈА - 16.12.2023

Македонска Филхармонија
саб, 16 дек 2023 20:00

ВО СЛАВА НА ЗАФИР ХАЏИМАНОВ - 17.12.2023

Македонска Филхармонија
нед, 17 дек 2023 20:00

ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЌ - 12.01.2024

Македонска Филхармонија
пет, 12 јан 2024 20:00

BACK TO MKC

ДЕЦА ИЗ ВОДЕ - 20.12.2023

Младински Културен Центар - МКЦ
сре, 20 дек 2023 20:00

ПСИХОМОДО ПОП - 21.12.2023

Младински Културен Центар - МКЦ
чет, 21 дек 2023 20:00

ПАРТИБРЕЈКЕРС - 22.12.2023

Младински Културен Центар - МКЦ
пет, 22 дек 2023 20:00

BACK TO MKC - БЛОК КАРТИ

Младински Културен Центар - МКЦ
сре, 20 дек 2023 20:00

STAND UP COMEDY

НЕША БРИЏИС - 03.12.2023

Национална Опера и Балет
нед, 3 дек 2023 19:00

ВЛАДО ЈАНЕВСКИ

ВЛАДО ЈАНЕВСКИ - 26.01.2024

Македонска Филхармонија
пет, 26 јан 2024 20:00